Enciclopedie. Pădurile!

Astăzi alături de ursulețul Winnie și prietenii săi, copilașii mei au învățat despre: tipurile de păduri, păsări, mamifere, viețuitoare ce populează un tip sau altul de păduri, și multe alte lucruri mega interesante!

Copiii  mei au manifestat un interes sporit asupra cărții iar cu toate imaginile și textele simpliste aceștia sunt încurajați să facă conexiuni între viața lor și cea a animalelor, a pădurilor pe care le avem în preajma noastră, cât și a diferitor specii de păsări, plante  întâlnite pe la noi. Capitolele enciclopediei sunt organizate astfel încât să-i ajute pe copii să descopere tot ce e nou și să aplice în viața de zi cu zi.
Pe parcursul călătoriei, copiii sunt însoțiți de personajele din Pădurea celor O Sută de Stejari, care-i ghidează prin diferite zone ale globului, să observe, să exploreze, să-și reînnoiască cunoștințele, să acumuleze experiențe și să depoziteze acolo în memoria lor lucrușoare utile care cine știe… le va fi de folos peste ani.
Fiecare personaj povestește într-un mod unic despre uimitoarele lucruri pe care cei mici urmează să le descopere, iar Winnie le împărtășește pasiunea călătoriilor. Cel mai mult mi-a păcut pagina unde ne sunt oferite informații cum să protejăm pădurile, chiar dacă sunt doar câteva informații, noi cu toții împreună am mai căutat o mulțime de metode de a menține pădurile și natura curată! Recomand cu drag cartea, și nu doar pe ea, de fapt întreaga colecție!

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s