Cartea „Îmi iubesc familia”!

Șiți cărțuliile celea drăguțe pe care adult fiind le-ai strânge la piept și le-ai lăuda cu nencetare? Știi acele lucrări făcute din inimă pentru copiii, acelea care au un mesaj fix, celea care prin imagini crează o viziune pe cât de simplistă pe atât de benefică pentru acei mici?! Uite că cărțulia de față combină utilul cu plăcutul, atât prin mici texte care nu îngreunează dar cu un mesaj adânc, cât și joc prin desen și abțibilduri pe care copii pot să le folosească pentru a-și crea propria poveste… de-a familia, exact așa am procedat noi!

Deci, cartea explorată astăzi împreună cu pitica mea e „Îmi iubesc familia”, o minunăție și nu glumesc.

Îmi iubesc familia! Ce mesaj direct și bine determinat pentru ca cei mici să poată detalia în stilul lor. Prin desen și poezii, prin cântece și vizualizarea pur și simplu a imaginilor din carte. Și cu siguranță, fiecare familie are atâta dragoste de împărtășit cât ar ajunge și ar bucura pe mulți! Așa și cartea de față bucură, te îmbie la frumos și la activități împreună! Aici copii vor descoperi magnifice ilustrații (voi lăsa mai jos câteva), în toate conținuturile se va pune accent cât de mare e această dragoste în familie. Cât de multe forme de a o iubi pe mami, pe tati, pe frățiori și surioare, cât de frumos și bine  e în familie. Vă zic o drăgălășenie de carte! Am primit o așa relaxare colorând alături de cea mică că m-a încărcat pe toată săptămâna înainte!

O carte scrisă, în aceeași măsură, pentru copii și pentru părinți, de ce?… pentru ai implica în text și atenție față de cei mici, pentru a fi acolo cu trup și suflet alături de marile lor bogății, copii!

Este cartea perfectă de citit și colorat cu întreaga familie! Recomand!!!

Un copil are nevoie de o pădure de cuvinte pe care s-o cutreiere, de o mare de cuvinte în care să se scalde. (Frank Bruni, jurnalist)

2 gânduri despre „Cartea „Îmi iubesc familia”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s