Nevoia de noi!

Trăiesc într-o lume a proprie-mi fericiri. Ați spune baliverne. Eu aș zice feerie. Iar cu zi ce trece mă adâncesc în necuprinsul iubirii mele, a lui…. de-ar ști el ce simt eu, sau poate cunoaște?! De fapt nu pot ascunde nimic. Așa sunt din fire. Deschisă. Jovială. Carismatică. Iar cu fiece zi am în suflet nevoia de noi… semn al unei iubiri în plină evoluție. Cu fiece zi adun din amintire, din poveste, din atingeri, din infinit pentru a-mi construi veriga unui „noi” tins spre veșnicie. Astăzi e o zi în plus de a-mi sublinia emoția, azi este o zi în care ne-am unit destinele, acum cu ceva ani în urmă, zece ani în care am înțeles că dragostea e tot ce rămâne, tot ce înnobilează, tot ceea ce ne definește, tot ceea ce colorează existența după atâta vânt și ploi… Și nu pot nega, am trăit și trăiesc aventura unei vieți memorabile, nu de tablou, doar nu sunt artistă, ci iubirea unei pământence ce se bucură din nimic și totul, din soare și apus, din zâmbet și blândețe. Inima îmi spune că ceea ce avem ne completează nevoie de doi, ne combină în avalanșa emoțiilor ce nu vor conteni să apară. Astăzi mă simt invincibilă, și nu caut un motiv pentru a iubi, dragostea este frumoasă tocmai pentru că nu cunoaște motive, cauze, efecte sau înclinații, ea e preferință sinceră, eliberatorie, fără sfârșit.
Astăzi stau lângă tine, absorb cuvintele tale semeni unor nestemate ce-mi călăuzesc și-mi trezesc simțirea. Și știu, iubirea este cea mai mare forță a omenirii și, totuși, cea mai modestă pe care ne-am putea-o închipui… iar noi, două suflete regăsite ne oglindim emoția în modestia clipei ci-o trăim. Aici și acum. Și să știi scump chip al iubirii mele, cu tine sunt mai frumoase nopţile, amurgurile mai înfocate, în ochii tăi văd neantul cerului și călătoria noastră spre nori, o dată cu zâmbetul tău răsare soarele iar cu atingerile tale ajung în culmile plăcerilor. Lângă tine nu este obligațiunea de a iubi. Există doar libertatea de a trăi intens, iar această libertate poate fi descoperită în noi la nesfârșit. Este uimitor cât de bogat se simte omul care iubește… Ce altceva poate fi iubirea decât bucuria și înțelegerea faptului că o altă persoană simte, împarte la doi, acționează și experimentează viața împreună…. ce poate fi mai divin.
Cu tine sunt mai frumoase nopţile, cu tine-n pat răsare soarele, cu tine clipele sunt veșnicie iar privirile încărcături de blândețe și dorințe trăite intens…. cu tine facem din noapte zi, din realitate fantezie, din vise trăiri palpabile, din săruturi dulci jurăminte! Și iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Iubesc fără jumătăți de măsură, sau rețineri. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…

@llluuunnnaaa on ig :)

Sursa foto: pinterest.com

5 gânduri despre „Nevoia de noi!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s