Primul meu Dicționar ilustrat român-englez. V-I!

Cartea îi oferă copilului dumneavoastră oportunitatea de a-şi dezvolta imaginaţia, creativitatea, de a-și forma emoții, trăiri și vise; această capacitate extraordinară de a crea la nivelul minţii universuri întregi, semnificaţii, de a pătrunde dincolo de cuvinte. Într-o lume adesea ancorată în rutină, imaginaţia este acea cale care ne permite să inovăm, să oferim alternative, să fim flexibili. Pătrunzând în universul cărţii, a literaturii de fel de fel, simţind freamătul informațiilor, a aventurilor contextuale, a poveştilor, al personajelor, copilul îşi hrăneşte imaginaţia şi face un pas înainte în a vedea mai profund şi mai clar dincolo de ceea ce ne rezumă ziua.

Astăzi ne-am delectat cu cartea super fantastică Primul meu Dicționar ilustrat român- englez.V-I! din colecția Disney, o plăcere nu alta. Pe lângă faptul că e o lectură ușoară datorată imaginilor clare, are extrem de multe explicații (în română) care ajută preșcolarii și școlarii să rețină cu ușurință termenii noi cât și explicațiile în română!

Acest dicționar bilingv a fost creat pe baza unor criterii obiective, de către o echipă de experți în didactică și lexicografie, cu o îndelungată experiență. Aici copii vor descoperi peste 900 de cuvinte în ambele limbi, care îi va purta într-o fabuloasă călătorie în casa în care locuiești până în cele mai îndepărtate locuri de pe Glob. O mulțime de ilustrații color și chenare informative, însoțite de explicații atât în engleză, cât și în română, înlesnesc asimilarea cuvintelor. Toate cuvintele și frazele englezești care apar în dicționar au indicată pronunția și bine asimilarea lor în mediul în care se află fiecare copil. Casă, dormitor, baie, grădină, curte și multe alte locații de zi cu zi în care copilul poate face tangențe cu obiectele folosite pentru ai facilita învățarea prin cuvintele din dicționar.

Recomand cu drag cartea, e o oportunitate bună ca preșcolarul și școlarii mici să învețe cuvintele de bază în limba engleză.   

Sursa foto: pinterest.com

 

3 gânduri despre „Primul meu Dicționar ilustrat român-englez. V-I!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s