Primul meu Dicționar ilustrat român-englez. V-II!

Cât de curând am descoperit minunata colecție a  Primului meu Dicționar ilustrat român- englez! din colecția Disney. Cum cărțile pentru noi sunt o oază de liniște și degajare ne-am propus acum să acordăm mai mult timp studiului, de la abecedare și cărți pentru preșcolari, la enciclopedii și cărți de curiozități din toate colțurile lumii.

În volumul 2 din „Primul meu dicționar ilustrat” plecăm împreună cu Micile Genii să descoperim orașul în care locuim. Mergem la restaurant, la cinema, în vizită la pompieri, la școală, iar la finalul zilei vom aduna noile cuvinte învățate. În limba română și în engleză. În această carte frumos ilustrată sunt peste 900 de cuvinte uzuale din limba engleză. Numerele, animalele, ferma, mijloacele de transport şi ora de culcare, vremea sunt numai câteva dintre temele pe care le veţi întâlni.

Acest dicționar bilingv a fost creat pe baza unor criterii obiective, de către o echipă de experți în didactică și lexicografie, cu scopul de a falicita învățarea limbii engleze, cât și a unor termeni în română prin mici explicații atașate sub fiecare cuvânt. O adevărată ușurare, dar și direcționare spre acumulare de termeni noi a micilor campioni. Recomand cu drag cărțulia, revenim în forță cu volumul 3 cât de curând!  

Sursa foto: pinterest.com

 

Un gând despre „Primul meu Dicționar ilustrat român-englez. V-II!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s