Primul meu Dicționar ilustrat român-englez. V-III!

Revista Mami și Disney au lansat din 2 decembrie 2011 : „Primul meu dicționar ilustrat român-englez” – un dicționar care nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui copil. Structurat în 3 volume și cu peste 9.000 de imagini și cuvinte aceste cărți reprezintă un mod distractiv și inovativ pentru cei mici să învețe limba engleză.

În volumul 1 din „Primul meu dicționar ilustrat” vom învăța cum se numesc lucrurile din camera copilului, din baie, din bucătărie. Vom învăța toate cuvintele care definesc lucrurile pe care le observăm în grădină, ne jucăm cu animăluțele de companie și la locul de joacă. La finalul fiecarei călătorii veți afla câte cuvinte ați reușit să învățați.

În volumul 2 din „Primul meu dicționar ilustrat” plecăm împreuna cu Micile Genii să descoperim orașul în care locuim. Mergem la restaurant, la cinema, în vizită la pompieri, la școală, iar la finalul zilei vom aduna noile cuvinte învățate. În limba română și în engleză. O plăcere nu alta.

În volumul 3 din „Primul meu dicționar ilustrat” plecăm să descoperim obiectele din lumea largă. Căutăm animalele la ele acasă – în junglă, în savană, la Polul Nord ori sub apă – explorăm spațiul cosmic, dar revenim cu picioarele pe pământ pentru a face ultima descoperire interesantă: corpul nostru! 

Recomand cu încredere colecția, e superbă pentru un început propice pentru cei mici.

3 gânduri despre „Primul meu Dicționar ilustrat român-englez. V-III!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s