Cărți din Colecția Disney!

Astăzi mai nou ne-am amuzat enorm cu o colecție de cărțulii fascinante! Și nu aveam cum să nu mă împărtăș cu voi. Fie că suntem acasă, în oricare parte a zilei, fie că suntem în deplasare, mai exact în drum spre bunici, cărțile de povești sunt nelipsite. Zilnic citim cu mic cu mare! Iar poveștile sunt instrumente incredibil de puternice în formarea copiilor iar cuvintele îi pot influența enorm pe aceștia.

Aceste mici cărțulii cartonate ne-au adus amuzament și feerie în lumea poveștilor, ne-am reamintit istorisirile cele mai dragi ale colecției Disney, ne-am bucurat să aflăm printre pagini iubire, prietenie și gingășie. Cum deja personajele ne erau cunoscute am făcut propriile noastre povești, am făcut desene și cel mai important am fost împreună. O carte apropie copii de părinți.

Am fost atrasă de aceste cărți deoarece am simțit un impuls pozitiv de a le avea, scrisul este pronunțat asta a fost o facilitate pentru ca să-mi inițiez mica preșcolară în arta formulării de cuvinte! De a închega deja propozițiile și de a-i da șansa să descopere singură plăcerea lecturii! Cărțile fie ele cele de povești sau enciclopedice ajung să fie destul de interactive ajutând pe copii să-și dezvolte obiceiul de a citi și a învăța mereu lucruri noi, captându-le atenția puțin câte puțin, ca mai apoi să-i implice în descoperirea altor cărți, altor aventuri literare. Totul se realizează prin implicarea din partea părinților și desigur joacă, desen, comunicare. Mesajele cărțulilor sunt impresionante, drăguțe, în îndemnarea copiilor spre iubire, dăruire, prietenie, și familie. Chiar dacă textele sunt scurte sau informațiile sunt puține, dezvoltați subiectul cărților împreună cu copiii, cu ajutorul cunoștințelor voastre sau inspirați-vă din alte surse – motiv în plus să aduceți în preajmă alte cărți care vă pot fi de folos. În acest fel își vor dezvolta vocabularul și interesul. Micii exploratori vor fi mereu în acumularea de informații fără să depună mult efort!

Recomand cu drag cărțuliile, sunt o plăcere literară începând cu micii copii de pe la 3 ani până la cei mai măricei, dornici să citească!

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s