Citindu-l pe Olivier Bieber. Cartea „Wanda, purcelușa dansatoare”!

Seara ne-a prins cu o poveste nou nouță din Seria Pixi, ce este alcătuită din cărticele educative care se adresează copiilor între 3-7 ani. Cum noi ne încadrăm în vârsta aceasta am ales pentru mica mea prințesă povestea purcelușei Wanda în cartea „Wanda, purcelușa dansatoare”.

Cu desene atractive și text pe înțelesul celor mici cartea ne deschide porțile în povestea micuței purcelușe ce se vede balerină. Cum întâlnește diverse obstacole aceasta devine din ce în ce mai tristă până când un drăguț pinguin o îndeamnă să aibă mai mult curaj. Cu pași mici și cu prietenii alături mica purcelușă ajunge să fie o dansatoare de locul întâi, iar acest fapt o convinge că poate reuși orice și-ar dori. 

Într-o formă simplă și mai ales prin joc, copiii pot extrage din text informații de cultura generală și nu numai. Fiecare carticică se incheie cu un joc care să-i ajute pe copii să-și însușească informațiile importante. Noi alături de micuța dansatoare ne-am făcut planuri mari spre un viitor apropiat, de dans și muzică evident, suntem și noi mick dansatoare ale dansurilor sportive…. Cine știe poate vom ajunge și noi în locurile de frunte! Recomand cu drag cărțulia, e degajantă, plăcută și o încheiere plăcută a unei zile accelerate!  

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s