Citindu-l pe Quentin Greban. Cartea „Zefir”!

Quentin Greban s-a născut în 1977. A studiat ilustrarea la Institut Saint-Luc din Bruxelles și a publicat primul său album al edițiilor Mijade în lunile următoare absolvirii sale. În 2000, a primit premiul Saint-Exupéry pentru „Basmele alfabetului”, iar ilustrațiile sale au fost selectate de mai multe ori în selecția anuală a Târgului de la Bologna. Talentul său este recunoscut la nivel mondial, lucrările sale sunt traduse în mai multe limbi și, de la album la album, ilustrațiile sale sunt izbitor de frumoase.

În ultimul timp am citit o groază de cărți pentru copii menite să ne transpună în cele mai minunate locații și povești încât zilele alături de piticii mei îmi par niște oaze de basm. Astăzi vreau să vă vorbesc despre cartea „Zefir„, chiar dacă citită de ceva timp noi încă călătorim alături de eroul principal…. și vă propunem și vouă… să ne urmați!

Zefir - Quentin Greban

Descrierea cărții: Îl avem ca erou principal pe Zefir, un măgăruș încrezut ce se vede mare pirat vestit stăpân peste mări și țări, spaima celorlați pirați. Ce să mai vorbim…

Ca orice pirat își dorește bogății nemărginite și cufere pline de bani, o comoara numai a lui, și să nu o împartă cu nimeni. Totuși când găsește comoara, nu o poate deschide deoarece cufărul este vrăjit. Spre necazul lui….

Secretul cufărului stă într-un cuvânt simplu, pe care Zefir nu îl cunoaște, dar reușește să îl învețe. Cred că v-am făcut curioși ce cuvânt oare? Așai?

Cert e că micul măgăruș îngâmfat află și unele lecții, niște încercări care îl fac mai înțelept și totodată risipesc vraja comorii.

Călătoria în lumea cărţii este fascinantă, iar dincolo de poarta imaginaţiei, totul este posibil, tărâmul ei fiind lipsit de margini. Astfel îi ajutăm pe copiii noştri să intre cu mintea liberă şi sufletul curat pe drumul treptelor, în tărâmul imaginaţiei, ale descoperirilor, ale bogățiilor prin cuvinte! Noi, cu mic cu mare recomandăm cărțulia, e un mod plăcut de a ne avea unii lângă alții într-o atmosferă feerică de relaxare!

Дом книги - Всё, на что стОит посмотреть. Сообщество визуальных ассоциаций.

Sursa foto: pinterest.com

Un gând despre „Citindu-l pe Quentin Greban. Cartea „Zefir”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s