Citindu-l pe Jakob van Eriksson. Cartea „Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului”!

Cartea „Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului” scrisă de Jakob van Eriksson m-a purtat într-o dimensiune foarte sensibilă a perioadei Războiului Mondial. Una care îmi stârnește atât oripilare cât și curiozități nestăvilite, încă nu am primit răspunsurile necesare pentru a lăsa acea perioadă în urmă….

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane

O scurtă bibliografie a dictatorului: Adolf Hitler se naște la data de 20 aprilie 1889 în Braumau am Inn, Austria. Fiul unui agent vamal neimportant și al unei femei de la țară. Nu reușește să termine liceul, dar pasionat de pictură, încearcă admiterea la Academia de Arte Plastice din Viena, unde este respins din cauza lipsei de talent. Până în anul 1913 Hitler a trăit la Viena într-o pensiune pentru orfani, câștigându-și existența din tablourile pe care le picta. Tot în acea perioadă începe să citească foarte mult, dezvoltând convingeri anti-evreice și anti-democratice. Primul Război Mondial îl prinde pe Hitler la Munchen, unde se oferă voluntar în armata bavariei. Este un soldat disciplinat, dedicat și curajos, dar nu reușește să avanseze deoarece superiorii săi nu considerau că are calitățile necesare pentru conducere. Cât s-au înșelat în timp…

Cartea sus menționată relatează misterele despicate în timp din surse veridice și din unele relatări din domeniul spionajului. Vom afla treptat originile vag descoperite ale führerului, vehiculându-se a fi austriac cu rădăcini slave și evreiești. De asemenea și cuceririle sale feminine, dar și discuțiile asupra faptului că acesta ar simpatiza și bărbații, însă acest aspect este încă necercetat în totalitate. Cum unele amante ale liderului nazist au ajuns în pragul suicidului iar altele au sfârșit a fi chiar moarte în circumstanțe incerte. Cartea subliniază ideea că Hitler nu dorește un mariaj, totuși se căsătorește în ultimul an cu Eva Braun, cea cu care se sinucide. Ceea ce nu știam e că Hitler a purtat după el toată viața consecințele sifilisului contractat în tinerețe de la o prostituată, suferea de „boala penisului mic” (hipospadias – 2,5-3 centimetri ar fi avut organul său sexual, acest aspect la necăjit extrem de mult, totuși sa dovedit a fi un mascul feroce datorită medicației stricte cu care se pregătea din timp înaintea actului în sine), a trăit cu o nepoată și obținea orgasmul fără contact fizic, doar privindu-și amanta cum își ridică poalele rochiei și își etalează lenjeria intimă. O practică sexuală ar fi fost fotografiile nude incitante ale femeilor care îl duceau în culmile extazului.

Se mai specifică că liderul nazist ar fi fost influențat de practici oculte și ezoterice salutând tot felul de atrocități ieșite din comun. Mai cu seamă a încurajat experimentele „renumitului” doctor Mengele, cel care a pus o pată grea în sfera medicinii, acel care a sfidat normalul, cel care a șters umanitatea și a scos ce e mai rău din partea termenului de medic și ajutor.

Cartea „Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului” mai susține că Hitler ar fi fost vegetarian și rămășițele danturii lui păstrate la Moscova par a dovedi că într-adevăr s-a sinucis în buncărul berlinez și nu a fugit în America de Sud cu submarinul sau cu o „mașină a timpului”…cum au trâmbițat unele tabloide din presă. Și astea sunt doar câteva aspecte dezbătute în carte, unele ar mai fi despre veridicitatea jurnalelor acestuia, care de fapt au fost niște păcăleli, iarăși pentru a atrage atenția. Cum dorea Berlinul să colonizeze România și dorința dictatorului de a avea osemintele lui Vlad Țepeș. Interesant, nu?! Și să nu negăm, istoria nazismului sub Führer consemnează o mulțime de alte secrete terifiante, astfel vă îndemn la lectură!

La 30 aprilie 1945, Adolf Hitler sa sinucis în buncărul său din Berlin. La 7 mai 1945, Germania sa predat necondiționat forțelor aliate. Ideologia politică și rasială a lui Hitler ia permis să se ridice la putere în Germania și a dus la un război care a dus milioane și milioane de vieți. Puțini au avut un rol atât de infamat în istorie, iar Adolf Hitler va fi văzut pentru totdeauna ca unul dintre cei mai mulți, dacă nu chiar cei mai cunoscuți și disprețuiți lideri din toate timpurile.

Cartea o puteți achiziționa, Aici!

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, inclusiv Cristina Apostol

3 gânduri despre „Citindu-l pe Jakob van Eriksson. Cartea „Ciudățeniile lui Hitler și alte necunoscute din jurul nazismului”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s