Interviu altfel cu autoarea Laura Nureldin!

Biblioteca mea de acasă găzduiește un buchet impresionant din cărțile autoarei Laura Nureldin, unele încă așteaptă „cumințele” iar altele cum este Cartea „V” nu s-a lăsat deoparte, ea parcă a strigat la mine din cele mai întunecate umbre ale fantasticului și m-am apucat într-o dorință asiduă să aflu esența și conținutul misticului îmbrăcat în veșnicie. Spre deosebire de ceea ce am privit în diferite seriale cu o astfel de tematică, vampirii Laurei Nureldin sunt umani, și încearcă să-și găsească locul într-o lume în care oamenii abia dacă se acceptă pe ei între ei. Nu sunt însetați de sânge, sunt „disciplinați” și plini de resentimente, au goluri în sufletele lor de sute de ani cât și dorința de a se împlini în iubire. Mda, interesant, chiar și acolo zboară fluturașii….sau liliecii……sau…..

Vampirii se aseamănă cu oamenii în mai multe feluri decât suntem dispuși să recunoaștem. Exact ca noi, câțiva sunt OK, unii sunt niște mizerabili malefici și cei mai mulți încearcă să păstreze un echilibru. (din cartea „V”)

Autoarea pentru mine este un izvor nesecat de imaginație și fler scriitoresc, semnând în palmaresul său următoarele cărți: „Regii timpului” V-I și II, „Revertis”, „Seria Demonii” și cartea „V”. Cărţile sunt disponibile pe site-ul editurii Herg Benet şi în librăriile partenere precum elefant.rolibris.ro, etc.

Iar cum sunt curioasă de fire, am inițiat o discuție virtuală cu scriitoarea prin a descoperi autorul, îndemnurile sale, aspirațiile și planurile viitoare. Astfel vă sugerez să aflați și voi cât e de povestitoare Laura Nureldin, marea ilustră a supranaturalului!

2 gânduri despre „Interviu altfel cu autoarea Laura Nureldin!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s