Citind-o pe Nadia A. Linette. Cartea „Terapie senzuală”!

Am fost odată întrebată cum mă uit eu la eroticul scris de autorii români, ei, ca să concluziționez am spus că nu toți scriu erotic erotic, iar granița dintre erotic și pornografic e foarte subțire, însă într-o manieră sau alta dacă e argumentată scrierea atunci cartea este primită cu brațele deschise. De curând am observat o noutate literară catalogată HOT 18+ la Editura Petale Scrise, iar mie mi s-au „aprins călcâiele” la propriu, simțind că nu trebuie să o ratez.

Noua apariție ne și tratează cu un titlu sugestiv, „Terapie senzuală”, de aici gândurile se pot scălda în cele mai limpezi sau tulburi ape, iar intimul e însoțit de o poveste ce cucerește inimi. Citind poți savura din plin scenele fierbinți, poți palpa suspansul apărut în a doua parte a cărții, cât și amuzamentul cu care jonglează eroii principali. Și cred că cel mai mare atuu al cărții este stilul de scriere al autoarei de o lejeritate care te lasă să plonjezi în citire fără ați da seama când ai ajuns la final.

Povestea ne relatează activitatea mai puțin tradițională a unui psiholog, prin abordarea unor practici de ședințe de sexoterapie. Toate aceste ședințe sunt private și informațiile despre pacienți sunt strict verificate. Însă totuși Melania are parte o surpriză mare atunci când la o ședință îi calcă pragul un client impunător care îi dă lumea peste cap. Cum activitatea ei nu are cum trece neobservată sau mai bine zis nelăudată, Ovidiu la îndemnul fratelui său vine dintr-o curiozitate meschină să vadă cine e femeia ceea care îi face plăceră să admire cum cuplurile și-o trag Live. Evident, Ovidiu devine sceptic și este sigur că o escroacă psiholog i-a spălat mințile fratelui său scurgându-l de bani.

„Privesc trupurile goale mângâindu-se reciproc. El deasupra, dominant, sărutând-o în timp ce o penetrează repetat, într-un ritm lent. Ea cuprinzându-i șoldurile cu coapsele și mângâindu-i umerii și ceafa cu afecțiune.
Nu mai au nevoie de îndrumare. Se cunosc și se iubesc suficient ca să poată merge pe drumul ales de ei împreună.“

Ajuns față în față cu ea acesta se pierde pur și simplu, devenind tot mai curios în privința-i. O analizează cu un ochi critic, ba chiar e convins că tot ce face ea e o bătaie de joc, însă felul cum a descris-o fratele lui îl pune în gardă, dorind astfel să o descopere singur, dar și cu ajutorul detectivului lui punându-l să caute toate informațiile ce o vizează pe ea și ce o leagă de locul unde profesează!

Ovidiu își dă seama că nici el nu e un sfânt, chiar dacă și-a făcut un renume în avocatură, și e renumit pentru cuceririle sale efemere, oricum ajunge un misogin când trebuie să facă pași într-o relație, preferând burlăcia. Convenabil, nu. Însă o dată prelungind ședințele acesta conștientizează că are nevoie de Melania.  Ba mai mult, se simte atras de ea și vrea cu orice preț să o aducă în patul lui. Dar, în ciuda experienței și ocupației sale, Melania nu este atât de ușor de prostit, pardon – cucerit! El nu știe cu cine se pune…

Atunci când înfumuratul arogant ajunge să simtă efectele ședințelor ale Melaniei, o furtună de pasiuni periculoase se declanșează, iar avocatul nostru este pus între niște alegeri și opțiuni de revizuit. Dar și tânăra noastră nu poate mai mult, se țin ei tari cât pot însă instinctele le dictează direcțiile. Uneori chiar periculoase. Nenorocirile apar atunci când Ovidiu hotărăște să o invite la o ședință cu un mafiot la el la birou pe Melanie pentru o părere profesională asupra cazului, aici nu și-a calculat bine piesele deoarece o pune în primejdie ajungând ca aceasta să fie răpită și mutilată la propriu și la figurat. Răbdările sunt la grele încercări și evenimentele la accelerări fugare. În urma la tot ce a înnodat nenorocul destinul le va pune la încercare forța sentimentelor ce clocotesc în ei, călindu-le în focul pasiunilor, le va arăta vibrația vieții și a termenului de împreună.

Cartea e mai mult decât o poveste erotică, Terapie senzuală , e cu o tentă de thriller, e pasiune și sensibil, este o oglindire a sentimentelor pe care nu le poți controla. E despre o Ea și despre un El în plină împlinire sentimentală… Dacă iubiți genul erotic și poveștile intense de viață, atunci această carte este potrivită pentru voi. Vă va ajunge direct la inimă, vă va spulbera sufletul și va ocupa un loc sigur în topul lecturilor voastre preferate.

„Dragostea, sub orice formă a ei, înseamnă suferință, dar e atât de dulce, și-ți încălzește sufletul, umple orice gol, vindecă orice neputință, dă sens vieții.”

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

5 gânduri despre „Citind-o pe Nadia A. Linette. Cartea „Terapie senzuală”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s