Citind-o pe Megan Maxwell. Cartea „Cere-mi ce Vrei”!

Născută în Germania, Megan Maxwell ( María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro) este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Este cel mai vândut autor al Grupo Planeta (cea mai mare editură cu peste 2 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică). Unele dintre cărțile ei au fost traduse în engleză, portugheză, italiană, rusă, poloneză și turcă. Cele mai aclamate cărți ale autoarei sunt cele din trilogia erotică Pideme lo que quieras (Cere-mi ce vrei!). Megan Maxwell a fost distinsă cu numeroase premii: Premiul International Seseña 2010; Premiul AURA 2013; Premiul acordat de Encuentro Yo Leo RA (Romane pentru adulți); Premiul Dama de la Clubromantica 2010, 2011 și 2012. Debutul ei în genul erotic cu Cere-mi ce vrei! a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. De curând la Editura Publisol a apărut trilogia tradusă și în română pentru ca publicul larg să se poată bucura de povestea erotică care a stârnit vârteje de comentarii și plăceri literare în mai multe coțuri ale lumii fiind tradusă în mai multe limbi!

Cere-mi ce vrei! este prima carte din seria cu același nume. Cartea este destinată cititorilor cu vârsta de peste 18 ani cu o conotație erotică provocatoare și care incită fiecare nervură tapetând fiecare pagină senzual și euforic. Este o poveste care amestecă dragostea, erotismul și perversiunea. Sexul devine o acțiune folosită doar pentru plăcere, în orice fel, Maxwell ne aduce o experiență textuală în care sunt experimentate multe moduri de a te bucura de această plăcere, ducând la o poveste de dragoste la final.

După moartea tatălui său omul de afaceri german Eric Zimmerman decide să meargă în Spania pentru a supraveghea operațiunile companiei Müller. La sediul din Madrid, se întâlnește cu Judith Flores, o tanără strălucită și drăguță care îl place imediat. Judith este sedusă de atențiile sale și este de acord să devină parte a jocurilor sale sexuale, pline de fantezie și erotism. Relația se intensifică și Eric începe să se teamă că secretul lor va ieși la iveală. O revelație care va marca fie începutul fie sfârșitul relației lor.

Cartea ne conturează o poveste romantico- sexuală destul de intensă. Judith Flores pare o femeie relativ normală, puțin cam sălbatică, pentru că e campioană la motocross și este expertă în karate, dar viața ei sexuală este destul de plictisitoare până când îl întâlnește pe șeful său german Eric Zimmerman într-un lift. Au chimie imediată și el o ia într-o plimbare prin fanteziile sale, descoperind sexual fiecare părticică din fiecare și mai mult de atât. Tachinările și jocurile de-a pisica cu șoarecele sunt destul de ispititoare iar tânăra noastră se lasă purtată și dusă de val de un bărbat experimentat, unul care nu se dă în lături de a o avea și de a o împărți.

„- Micuțo… niciodată nu voi face ceva ce tu nu aprobi înainte. Doar vreau să știi că jocul tău e și jocul meu. Plăcerea ta este și plăcerea mea, iar noi suntem unicii stăpâni ai corpurilor noastre.
-Ce poetic!, e tot ceea ce pot spune.”

Judith, o fată spaniolă, cade în vraja lui Eric Zimmerman (Iceman) fără să se aștepte la toate experiențele nebunești pe care le va face să trăiască. Înaintea lui, viața ei sexuală era „normală”, cu Eric află că sexul este un joc în care limita este propria voință. Începând cu utilizarea vibratoarelor și continuând cu încorporarea mai multor persoane în momentele intime, Judith descoperă o lume nouă care o face să fie stârnită și curioasă. La rândul său, Eric, care a fost deja în această lume de mult timp, ajunge să se îndrăgostească de Judith, ceea ce e nou și pentru el dându-i un disconfort la început. Ei ajung nebuni unul după celălalt, în ciuda discuțiilor și certurilor lor necontenite, deoarece ambii au un caracter foarte puternic pe care rareori îl lasă deoparte. Oricum, după discuții și împăcări, ei ajung să aibă încredere unul în celălalt, iar Eric îi dezvăluie un secret pe care l-a păstrat foarte bine, un secret care te face să-l înțelegi într-o mare parte a cărții. Iubirea și pasiunea lor e la un pas de colaps, atunci când focosul bărbat primește un email în care iubita lui e într-o ipostază indecentă pentru ochii lui, chiar dacă erau la un pas de a se muta în Germania, neîncrederea și gelozia ia asalt, iar vorbele grele tronează direcționând relația lor într-un punct de va urma… sau cine știe!

Ce a urmat vă îndemn să aflați, volumul doi promite multe, însă în ansamblu prima carte ne sacadează respirația, ne face să ne ținem de lectură uitând cu desăvârșire de noi, am plutit într-o continuă dorință de a afla ce se va întâmpla după cu cei doi! Cere-mi ce vrei! este o carte cu adevărat savuroasă, pentru femei care nu critică tot ce ține în materie de sex, a acelor dezinhibate!

„De fiecare dată când facem dragoste, mă privește drăgăstos și spune „Cere-mi ce vrei!” Înnebunesc. Mă topesc toată.”

3 gânduri despre „Citind-o pe Megan Maxwell. Cartea „Cere-mi ce Vrei”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s