Citind-o pe Megan Maxwell. Cartea „Cere-mi ce vrei, acum și oricând!”

María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro s-a născut în 1965 la Nürnberg, Germania, fiică de mamă spaniolă și tată nord-american. A crescut la Madrid, Spania. A lucrat ani de zile ca secretară. Sub pseudonimul lui Megan Maxwell (prima ei eroină), a publicat romane de dragoste din 2010. Debutul ei în genul erotic cu Cere-mi ce vrei! a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. De curând la Editura Publisol a apărut trilogia tradusă și în română pentru ca publicul larg să se poată bucura de povestea erotică care a stârnit vârteje de comentarii și plăceri literare în mai multe coțuri ale lumii fiind tradusă în mai multe limbi!

Cere-mi ce vrei! este prima carte din seria cu același nume. Cartea este destinată cititorilor cu vârsta de peste 18 ani cu o conotație erotică provocatoare și care incită fiecare nervură tapetând fiecare pagină senzual și euforic. Cea de-a doua carte a seriei este intitulată „Cere-mi ce vrei, acum și oricând”, o efervescență de trăiri care stârnesc și cele mai cuminți simțuri, o carte care nu e pentru cei pudici sau cei ce au o limitare în materie de sex.

„Îmi scot superbul inel pe care i l-am mai dat înapoi cândva și, tremurând, citesc ce scrie în interior: „Cere-mi ce vrei, acum și oricând.” Închid ochii.

„Acum” și „oricând” nu a putut fi posibile.”

Este posibil ca imaginea să conţină: floare

Seria Cere-mi ce vrei este una dintre cele mai provocatoare din toate cele citite de mine, din multe puncte de vedere; începe clișeic, o tânără pe nume Judith Flores, se îndrăgostește nici mai mult nici mai puțin de șeful mare, un focos prototip al masculinității, Eric Zimmerman, patronul multinaționalei în care ea lucrează ca secretară. Ați zice, ne, prea tipic, prea banal, prea trevial, ei, nu e chiar așa. Aici ve-ți întâlnit doi oameni complet diferiți care s-au îndrăgostit cu pasiune și care au descoperit împreună o lume intimă care este încă necunoscută multor oameni, totul ieșit din latura imaginației noastre simpliste. În primul volum relația pe cât de incitantă pe atât de nouă o trage în jos pe tânăra noastră, astfel aceasta face un pas în față și doi înapoi. Astfel Judith după eșecul vizibil al relației lor este dispusă să se distanțeze colosal de Eric Zimmerman pentru totdeauna. Pentru a face acest lucru și pentru a-și redirecționa viața, decide să se refugieze în casa tatălui său, la Jerez. Bântuit de plecarea sa, Eric face în fel și chip să o găsească, fiind dârz pe poziții și de a nu renunța atât de ușor la femeia după care tânjește și care îl ațâță interminabil. Dorința continuă latentă între ei, iar fanteziile sexuale sunt mai vii ca niciodată, chiar dacă zidul distanței e între ei.

Cum autoarea iubește să se joace cu intriga, acțiunea și tensiunea sexuală, eroii principali nu sunt scutiți de acel „ole” spaniol ca într-un câmp de luptă, cel al caracterelor și al sexualității. Cum era de așteptat cei doi ajung din nou în brațele unui altuia ca apoi să împrăștie scântei, apoi se adâncesc în reproșuri și jumătăți de măsură. Intensitatea jocurilor lor m-a surprins, felul dezinvolt de a „dărui” femeia iubită altor masculi este un mod neînțeles de mine, nu pot cataloga asta ca dragoste … însă e doar o părere. Eu sunt mai posesivă, ce e al meu nu împart cu nimeni! Ce mi-a plăcut mult e că în acest volum Judith nu mai tace și ascultă, e cea care bate ultimul cuvânt iar deciziile se îndoaie după bunu-i plac. Iubirea lor este fierbinte, amândoi sunt încăpățânați, le place să se joace cu alții în viața lor sexuală, dar se iubesc doar unul pe celălalt în felul lor.

Povestea a avut mult erotism și pasiune, dar a fost marcată și de dragostea pentru partener, familie și prieteni, pentru încredere, pentru valoarea prieteniei, pentru diferențele culturale, și chiar umor! Au existat o mulțime de suișuri și coborâșuri în cursul textual și, din fericire, citirea acestei cărți s-a datorat a fi incitantă și datorită închegării corespunzătoare a eroritismului cu povestea reală a unor familii care au ceva de ascuns, de tăcut și de dus ca niște marcaje a unor pierderi ce le-au pecetluit prezentul.

Dacă îți plac poveștile de dragoste moderne și scenele de sex fierbinți, această carte este pentru tine. Aici totul fierbe la foc mic apoi se intensifică, Judith nu mai e tânăra neexperimentată în sex, aici ea cere, aici ea poruncește, aici ea primește plăcere prin fiecare respirație împărțită la mulți. Aici nu e ceea ce te aștepți, e departe de ce percep senzorii vizuali; respiri sacadat la unele scene iar pe altele le vezi ca într-o scenă a materiei erotice acaparatoare.

Cărțile Cere-mi ce vrei!, Cere-mi ce vrei, acum și oricând! de Megan Maxwell au apărut la Editura Publisol și pot fi comandate de pe site-ul Booksaveur.

„Eric mi-a făcut cadou o superbă brățară din aur alb. Pe ea este gravat numele lui și al meu și mă emoționează. Este minunată. Dar cadoul care-mi face pielea de găină este când iubitul meu îmi spune să-mi scot inelul pe care mi l-a făcut cadou și mă obligă să citesc ce scrie în interior: Cere-mi ce vrei, acum și oricând.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s