Citind-o pe Megan Maxwell. Cartea „Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!”

Născută în Germania,  María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, adică Megan Maxwell, este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Cărțile ei au atins cele mai sensibile coarde făcând furori în țări precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA. Debutul lui Megan Maxwell în genul erotic cu seria “Cere-mi ce vrei!” a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta,din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică. În România Editura Publisol a lansat primele trei volume „Cere-mi ce vrei!” din celebra seria de romane erotico- romantice semnată de Megan Maxwell, acestea pot fi comandate de pe site-ul Booksaveur.

Seria erotică Cere-mi ce vrei! continuă cu volumul trei „Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!”, sugestiv titlu aș spune, însă felul cum evoluează lucrurile vă vor destăinui de ce autoarea a dorit această pronunție care cumva ne duce cu gândul la o nouă despărțire, ei… nu e chiar așa, însă vă asigur că vom fi purtați într-un montagne russe plin ce picanterii, isterii spaniole și gheață nemțească!

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană

Cred că vă amintiți de focoasa Judith și Eric Iceman, cu siguranță, povestea lor a pornit într-un joc al seducției și a experimentării sexuale ca apoi să avanseze într-o poveste de dragoste oarecum înbrăcată în mantia unor jocuri incitante nedisponibile celor pudici. Judith acceptă provocarea de a trăi această nouă „extindere” în materie de sex provocând plăcere și primind la rândul ei maxima satisfacție prin dorință și adorație. Relația lor avansează de la o carte la alta, acum devenind oficial domnul și doamna Zimmerman, un cumplu format și unul pregătit să înfrunte tot, sau aproape tot. Fiind căsătoriți relația lor atât familială cât și cea sexuală avansează, proaspăta soție e mult prea activă, dorințele ei avansează de la o pagină la alta, iar îndrăzneala sa îl miră chiar și pe Eric. Și totuși, când cineva își bagă coadă… câtă iubire nu ar fi scârțâie, iar focoasa spanioloaică își demonstrează încă o dată nechibzuința în a gestiona unele conflicte, dar nici Iceman nu e mai prejos, orgoliul său de mascul feroce crează situații probleme, într-un cuvânt acest volum tună și spulberă.

Iubirea exprimată de aceștia este comunicată uneori exagerat cu certitudine dirijată în actele sexuale, însă după cum se vede lor le priește, ba chiar le întărește convingerea că sexul e mai incitant așa. Ceea ce știm până acum: soțul este un bărbat foarte gelos, iar soția face orice, deoarece își adoră noul soț. Iată un rezumat la ceea ce vă puteți aștepta: sex, sex, gelozie, sex și, așteptați, din nou… sex. Până ce autoarea le-a pregătit o surpriză de proporția unor nouă luni de așteptare și o bucurie ce poate îi va desăvârși. Pe lângă toate actele ce îi pun pe cei doi în valoare narațiune ne conturează noi iubiri, noi cupluri, noi încercări în materie de sex, noi provocări, și apariția unor noi femei ce fac acțiunea mai pipărată iar bârfele mai înflorite. Finalul volumului ne demonstrează că vor urma încă multe amplificări ale relațiilor create pe parcursul contextului deja format ce vor înainta semeni unei telenovele tipic spaniole. Și vă spun cu sinceritate eu am așteptări mari de la următorul volum!

Despre cum evoluează relația lui Judith și Eric, și nu în ultimul rând și a celorlalte personaje vă îndemn să aflați, cert e că dacă sunteți iubitorii de 18+ acest roman erotic vă va ține în priză la maxim. Ve-ți avea de toate. „Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace!” este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care fanteziile incitante și sexuale sunt la ordinea zilei.

„Te iubesc. Te ador. Știi că pentru tine aș fi în stare să întorc lumea cu susul în jos, dar am ajuns în acest moment în care nu vrei să te îmbrățișez, și mă simt rău pentru că văd că nici măcar nu vrei să te uiți la mine, așa că voi juca totul pe o singură carte și o să-ți spun o singură frază: „Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace.” Vocea mi se frânge și adaug fără să-l privesc” Plec.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s