Citindu-i pe Omid Scobie și Carolyn Durand. Cartea „Drumul spre Libertate. Harry & Meghan”!

Omid Scobie este un scriitor din Londra. El a devenit destul de faimos după ce a lansat o carte numită Finding Freedom, „Drumul spre Libertate. Odiseea unei Familii Regale Moderne”; împreună cu coautorul său, Carolyn Durand. Această carte are menirea de a elucida unele nelămuriri neștiute, sau puțin argumentate în presă, aici ve-ți găsi idei și conținuturi ce vor așeza piesă cu piesă în demonstrarea întăririi relației dintre Harry și Meghan.

„Drumul spre libertate. Harry & Meghan. Odoseea unei Familii Regale Moderne”, este cartea care a fost lansată recent la Editura PUBLISOL și se vrea a fi o povestire a cuplului regal, scrisă de către doi jurnaliști care au avut acces privilegiat la evenimentele care se întâmplă în cercul restrâns al Familiei Regale. O carte ca o călătorie cu destinația libertății!

Chiar dacă ni se par departe de noi termenii de rege, regină, prinți și domnițe educate într-o manieră rigidă, uitați că încă se mai păstrează aici și acum aceste noțiuni de regalitate, acele stricte ținute și comportamente învățate sub ochiul critici al înaltei societăți. Iar fericirea și libertatea sunt taxate dacă nu coincid cu regulile coroanei. Aici este și cazul cuplului dintre Prințul Harry și Meghan Markle, Ducii de Sussex. De la început, povestea lor de dragoste a fost pusă sub semnul întrebării și au fost nevoiți să facă anumite sacrificii pentru a rămâne împreună, lucruri care i-au îngenunchiat dar care au dus la cimentarea relației lor. Însă pe cât de multe nu s-au întâmplat și la câte nu le-au ținut piept aceștia ajung să se sufoce de critici, renegări și ochiade năucitoare alegând drumul libertății ca o nouă opțiune la o viață altfel decât până la.

Autorii ne-au spus povestea lui Meghan și a lui Harry de la început, dar nu au aprofundat niciun detaliu cu consistență. Am primit câteva fragmente de informații pe care, probabil, publicul larg nu le știa deja, dar, în cea mai mare parte, ne-au spus doar povestea evenimentelor prin care au trecut prin știri, portaluri de bârfe și reviste de celebrități puse în ochiul criticului; cu dialoguri de completare sau „justificare” din partea personajelor cărții. Însă indiferent de alte opinii, dacă vă place să citiți despre familia regală vă va plăcea această carte. Harry este o personalitate puternică care a știut să-și impună punctul de vedere iar curajul de a rămâne alături de Meghan a demonstrat acest lucru. E foarte interesant de auzit și citit prin ce trebuie să treacă familiile regale și moștenitorii acestora. Unii oameni sunt făcuți pentru această viață, alții nu. O carte care s-a citit ușor, și cu o curiozitate continuă deoarece sunt mare iubitoare de bibliografii!

Recomand cartea acelor persoane fascinate de bibliografii și detalii integrate într-o sferă, în cazul nostru cu reflectoarele asupra familiei regale cu ținta spre Harry și Meghan, eu pot spune că am suplinit bagajul cu informații pe care le știam pe jumătate iar la altele nici nu am fost atentă în momentul când au fost într-un delirium pe la toate posturile, acum am privit altfel situația lor cât și discriminarea creată asupra relației și diferențierii lor evidente. O carte pe care aș mai recitio peste câțiva ani cu drag…

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, carte şi text care spune „OMIDSCOBIE OMID SCOBIE CAROLYN DURAND DRUMUL SPRE LIBERTATE HARRY MEGHAN ODISEEA unei FAMILII REGALE MODERNE”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s