„Creatoarea de vise” de Simona Tănăsescu!

Scriitoarea Simona Tănăsescu are un bogat buchet literar, fiecare carte a sa te poartă pe cărările imaginației, te incită și îți creionează lumi noi și pline de splendoare. Autoarea scrie cu o forță pe care nu i-o bănuiești înainte de a o citi, iar o dată descoperită crează dependență. Anul acesta autoarea ne va bucura cu o nouă apariție intitulată „Creatoarea de vise”, un roman erotic menit să stârnească curiozitatea și să îți arate complexitatea trăirilor, a iubirii și a senzualismului!

În rândurile de mai jos veți afla drumul scrierii acestei cărți cât și toată explozia de sentimente ce a adunat Simona Tănăsescu pe parcursul înșiruirii gândurilor, a experienței sufletești și a sentimentelor ce s-au cerut memorate pe hârtie.

Despre Creatoarea de vise:

Îți mulțumesc Cristina pentru ocazia de a mă adresa cititorilor, de a le povesti în premieră, câteva aspecte, momente, din culisele noului meu roman, “Creatoarea de vise”.

Dumnezeule, câte trăiri, senzații și emoții!

Cred că nu ar putea exista o exprimare mai potrivită decât cea de mai sus, care să poată descrie și să însoțească povestea lui Eva-Luna și a lui Brian.

Și, poate că nimic nu este întâmplător, căci trebuie să vă spun că noul roman, „Creatoarea de vise” s-a născut din dorință. Din dorința multora care au citit „Karma-i o zdreanță!” și care și-au dorit o continuare. Am să vă dezvălui însă faptul că nu este o continuare directă a poveștii din „Karma-i o zdreanță!”; “Creatoarea de vise” vine cu o nouă intrigă, alte personaje, însă datorită tonului abordat, ea intră în ceea ce urmează să devină – seria “Karma-i o zdreanță!”.

Cu toate acestea – și am să dezvălui acum un alt mic secret, care cu siguranță nu va scăpa atenției cititorilor – există undeva și o legătură între prima carte și “Creatoarea de vise”, legătură făcută prin prezența în ambele volume a unui personaj, îndrăgit de voi și pe care am să vă las să îl descoperiți singuri.

Vă mărturisesc că lucrul la “Creatoarea de vise” a fost cu mult mai solicitant, mai incitant și absolut răscolitor. Un amalgam de emoții și sentimente pestrițe m-au purtat într-un vârtej emoțional fantastic, pe care sper ca la rândul vostru să-l puteți simți la maximă intensitate. Dragostea dintre Eva-Luna și Brian, povestea lor, nu este una searbădă, ci una cu umor pentru ca imediat să devină pasională, alertă, plină de intrigi de tot felul, de situații mai mult sau mai puțin plăcute, menite să-ți stârnească curiozitatea la maximum.

Am încercat să dau personajelor o viață cât se poate de reală, care să-i apropie de inima voastră astfel încât, atunci când veți termina de citit cartea, la un moment dat să vă doriți să reveniți la ei.

“Creatoarea de vise” este o poveste de iubire pe care eu am simțit-o și am trăit-o câtă vreme am scris-o, până în măduva oaselor. Am zâmbit, am dorit, am sperat, am iubit, l-am certat pe Brian, m-am luptat cu încăpățânarea Evei, am pătruns într-o lume existentă, tabu, i-am ținut piept magnatului Nol Wouters, mi s-a strâns inima când l-am cunoscut mai bine pe Jean Lavalier, m-am reîntors la Bruxelles și nu în ultimul rând la Waterloo, în Belgia, orașul în care chiar eu am trăit zece ani!

O să vedeți că fiecare capitol poartă denumirea unei melodii. Dacă vreți să aflați ceea ce am simțit eu în momentul în care am scris fiecare capitol, vă invit să o ascultați și voi înainte.

Sper din tot sufletul ca povestea noastră să vă placă și să o simțiți la fel de intens ca și mine, ca și ei, personajele care i-au dat naștere.

Vă mulțumesc tuturor, vă mulțumesc pentru dorința de a citi “Creatoarea de vise” și pentru că îmi sunteți alături. Dacă unii spun că romanele mele au succes, ei bine datorez totul lui Dumnezeu și vouă, cititorilor mei. Fără El și fără voi, nimic nu ar fi fost posibil!

De abia aștept ca Brian și Eva-Luna să ajungă în casele voastre și, dacă vreți, puteți și aveți timp, ar conta foarte mult pentru mine să pot afla și părerea voastră.

Mii de mulțumiri încă o dată, multă sănătate vă doresc și bineînțeles, lectură plăcută!

3 gânduri despre „„Creatoarea de vise” de Simona Tănăsescu!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s