Citind-o pe Simona Tănăsescu. Cartea „Creatoarea de vise”!

Scriitoarea Simona Tănăsescu, născută în data de 12 august 1978 la București, a urmat studii la Jurnalism și la Dimitrie Cantemir- Management Turistic și Comercial. La moment este editor la Editura Velvet Story cât și o autoare care are în palmares un buchet frumos de scrieri literare, printre care se numără-, „Karma-i o zdreanță„Lacrima Stejarului”,  și Ciclul Vital nouă, prin apariția primelor două volume: „Pe Gaura cheii” și „Prin Telescop”. Anul acesta autoarea ne-a pregătit o nouă carte din marca Karma-i o zdreanță intitulată, “Creatoarea de vise”, o poveste menită să atragă, să provoace și să încânte ochiul cititorului!

Simona Tănăsescu despre carte: „“Creatoarea de vise” este o poveste de iubire pe care eu am simțit-o și am trăit-o câtă vreme am scris-o, până în măduva oaselor. Am zâmbit, am dorit, am sperat, am iubit, l-am certat pe Brian, m-am luptat cu încăpățânarea Evei, am pătruns într-o lume existentă, tabu, i-am ținut piept magnatului Nol Wouters, mi s-a strâns inima când l-am cunoscut mai bine pe Jean Lavalier, m-am reîntors la Bruxelles și nu în ultimul rând la Waterloo, în Belgia, orașul în care chiar eu am trăit zece ani!”

Romanul „Creatoarea de vise” ne înlănțuie cu emotivitate, afectivitate, tandrețe… iubire, sentimente ce întrec cu mult limitele eroticului sau ale sexualității, o carte ce te ademenește ca o forță magnetică și ți se imprimă pe retină.

„Iubirea îți pune pe tavă totul, iar noi nu trebuie decât să alegem. Când iubirea ți se arată, vocea inimii îi devine cel dintâi grai. Ascultă-i bătăile și ai să vezi că te va împinge să faci tot posibilul pentru a-ți putea exprima dragostea. Relaxarea, așteptarea sau ziua de mâine nu vei știi niciodată ce-ți va aduce – poți pierde iubirea sau ea poate deveni mai puternică.”

De fiecare dată când termin de citit o carte scrisă de autoarea Simona Tănăsescu mă opresc și analizez detalii, și pentru câteva clipe mă întreb de unde izvorăsc atât de multe idei fascinante, cu fiece pagină dată realizez parcă textele par a fi o curgere de vibrații prin romantic îmbinat cu mistic, erotic, un suflu senzual cu dezlănțuirea unor firi puternice, iar acțiunea… parcă ar fi desprinsă dintr-un film gata pregătit să se joace cu starea mea, cu mintea, cu emoțiile și vibrația ce se intensifică. Așa m-a prins și romanul “Creatoarea de vise”, într-o euforie visătoare ce îmi încălzește inima și mă întărâtă să fiu cu capul în nori.

Aici avem povestea tinerei Eva-Luna, o femeie realizată din toate punctele de vedere, e propria sa șefă care deține „La créatrice de rêves”, iar toți care o știu o cunosc drept „Creatoarea de vise”, cea care alături de cea mai bună prietenă Ariana au dat naștere din propriile lor vise, renunțări și o doză incomensurabilă de încăpățânare la acea agenție cunoscută de cele mai înalte nume. Pe cât de prosperă e la nivel profesional în aspectul personal e repetentă, cu o fostă relație defectă, cu remușcări și păreri de rău aceasta își canalizează toată atenția în direcția muncii, și mai exact să facă ca clienții săi să fie mulțumiți. Până apare „El” ca un vânt tulburător, ca o vijelie ce te lasă fără grai la propriu și la figurat, acel mascul ce o dată privit în ochi rămâi într-o hipnoză ce-ți deapănă flah-uri de senzații, porniri și atracție irezistibilă!

Brian Wouters este acel bărbat de care poți fugi dar nu te poți ascunde, cu un statut impozant acesta întoarce privirile oricui. Mai puțin pe ale Evei-Luna,… până când aceasta cade în plasa unei iubiri flămânzi deschizând poarta unui început tumultos, plin de sentimente arzătoare și fantezii senzuale trăite la maximă intensitate, care distrug orice limită a imaginației și le/ne dezlănțuiesc toate nervurile minții. Scenele de amor sunt bogate în detalii și descrise la nivel de artă, autoarea fiind expertă în ceea ce privește erotismul cântat în struna sensibilului. 

„Cu voce tremurândă, înfiorată de amintirea plăcerii, am închis ochii și i-am spus:
– Spune-mi că mă dorești la fel de mult cum și eu te doresc! Că vei fi al meu și numai al meu!”

Acțiunea devine extrem de alertă precum și iubirea celor doi, trăirile personajelor sunt intense și dorințele de a fi împreună tot timpul mult mai accelerate, însă pe cât de multe planuri nu și-ar crea ei cineva acolo din umbră le țese o pânză a deziluziilor, a dezbinărilor. Astfel cei doi cad în plasa acelor planuri malefice, a acelui tată magnat care și-a vândut tot ce e uman pe bani, putere și influență. Dacă prima parte a cărții a fost de o pasiune molipsitoare ce-a de-a doua e o luptă continuă de a face față suferinței, și a conștientiza alegerile greșite, care nu au fost puține. E clar, în cazul lor karma-i o zdreanță…

Cred că ceea ce există acum între noi se întâmplase dinainte ca noi să ne întâlnim, numai că nu știam.

Dragostea aduce frumos acolo unde sunt goluri și le umple, dar ce faci atunci când cineva încearcă să-ți creeze scenarii ca acele goluri să fie mai multe, să se înmulțească prin minciuni, compromisuri mascate de interese perfide?… ce faci cu un tată gata pregătit să te afișeze ca pe o marfă de schimb? Aceasta e soarta lui Brian, să fie doar o păpușă în mâinile unui viclean vulpoi. Chiar dacă e doar pentru 3 luni, o căsnicie cu o alta pentru el e un chin, e o ruptură însoțită de multe alte greșeli făcute atât de Brian cât și Eva fără ca să realizeze că se joacă singuri cu propria lor soartă. Nenorocirile curg în lanț, tristețea le macină existența iar eu am empatizat cu amândoi, plângând pentru lipsa lor de încăpățânare dar și am avut dorința de a-i închide într-o cameră și a le da posibilitatea să-și depene secretele și fricile ca doi adulți asumați. Tare le-au fost încâlcite firele sorții. Tare…

„Mă uitam la el și simțeam cum mi se strânge inima.
Cu Brian nu aveam decât două variante: îl iubeam până la moarte sau muream cu gândul că îl voi iubi din nou… dincolo de moarte.”

Romanul „Creatoarea de vise” ne arată până unde poate ajunge dragostea și care sunt efectele senzualității erotice. Povestea a fost una complexă care mi s-a impregnat pe suflet. Am savurat tachinările și replicile eroilor care m-au făcut să zâmbesc și mi-a plăcut faptul că autoarea a știut exact cum să își construiască personajele: puternice, care ies în evidență, fermecătoare, cu personalități fascinante și înclinate spre erotism feeric. Cartea nu este un roman pentru cei pudici deoarece are o construcție ce duce spre amplificări trupești în detalii picante și care sincer, fac cu ochiul; este o lectură în care și cerneala de tipar „geme de plăcere”!

Recomand cu drag romanul „Creatoarea de vise”, deoarece acesta promite un carusel de emoții și de senzații tari!

2 gânduri despre „Citind-o pe Simona Tănăsescu. Cartea „Creatoarea de vise”!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s