Citind-o pe Flavia Bădic. Cartea „Planul atracției. Pasiune”

Autoarea Flavia Bădic s-a născut în Călărași, s-a mutat de 16 ani în Brașov. Aceasta a terminat liceul cu profil Jurnalistic și Facultatea de Drept. A lucrat 11 ani în turism, iar în ultimii 3 ani și-a schimbat domeniul radical și lucrează într-o firmă de software. Pentru acest articol autoarea menționează: „Am 34 de ani, sunt soție și mama, îmi place să gătesc, să citesc și să cânt la vioară (când îmi mai permite timpul). Când m-am apucat de acest proiect(scrisul unei cărți), nu am avut o idee clară. Am pornit de la alegerea numelor personajelor și am scris efectiv ce mi-a venit în minte, fără un plan bine realizat. Primul volum l-am scris în 3 luni de zile, mai mult noaptea, când aveam liniște prin casa. Am știut de la început că vreau să fac o trilogie, dar nu îmi era clar despre ce va fi vorba. Am decis să jonglez cu domeniul pe care îl cunoșteam din prisma studiilor și cam așa a ieșit povestea. Mi-am propus să închei fiecare capitol astfel încât să îți dorești să mai citești încă unul și să nu poți lăsa cartea din mână. Cred că mi-a ieșit în mare parte.

Vara prefer să mă detașez de toate și să mă bucur de lectură, iar din ochi mi-a făcut noul volum Pasiune al seriei Planul Atracției scris de Flavia Bădic, o autoare dragă mie a cărei stil m-a cucerit instantaneu. Pasiunea a trasat linii senzuale pe fiecare literă a acestei cărți iar imaginația a fost încinsă ca un foc în plină ardere; eroticul a fost cireașa de pe tort provocând toate terminațiile nervoase, însă păstrând acea doză de gingaș, de taină și neatins!

Planul atracției. Pasiune” a fost cartea ce a subliniat noțiunea de bărbat și femeie, dorințe și decepții, evoluția inițială și imposibilul pe cere ni-l împlantăm în minte doar din frica de a nu fi răniți, de a nu pierde totul printre degete sau a nu resimți abandonul. Romanul a conturat dragostea, greșelile și soluțiile ce vin uneori de la sine cât și un final ce a pus cărțile pe masă într-un joc al sorții mult prea tentant.

„Decisă să nu mai privească niciodată înapoi şi în lumina recentelor evenimente, Liana renunță la mutarea ei cu Cezar și hotărăște să păstreze o relație strict profesională.

Numai că intenţiile lui Cezar sunt cu totul altele, pregătit fiind să recurgă la o nouă strategie pentru a o recuceri. O face să rememoreze clipele pasionale petrecute împreună și fără să o atingă, se joacă cu mintea și imaginația ei, până când aceasta cedează.”

Încă din primele volume aflăm povestea destul de incitantă a Lianei și a lui Cezar, întâlnirea loc plină de cuvinte mute și strigătul lăuntric ce-i unește într-un act al iubirii desăvârșite, însă cum viața e o mare provocatoare iar karma o zdreanță nimic la ei nu e simplu; plonjăm de la o poveste la alta cu tot o mai mare încărcătură dusă pe umerii celor doi până în punctul când oboseala creată de atâtea obstacole îi face să se gândească de două ori la a mai continua sau nu. Liana hotărăște pentru doi însă ea nu știe că Cezar nu iubește să cedeze iar tot ce e a lui, a lui trebuie să și rămână. Cu un acest avânt ne întâmpină volumul trei unde Cezar este ferm pornit în a reda din nou acel zbor al iubirii descoperit alături de Liana, femeia ce ia întors lumea pe dos creionându-i o nouă versiune a sa, una care i-a fost străină până în momentul întâlnirii lor. Replicile cu notă de flirt și subtexte au fost absolut delicioase, iar mesajele ce și le exprimă prin priviri fac cât o mie de cuvinte, însă Liana e căpoasă până în punctul când își dă seama că aici e aici și nu mai trebuie să se ascundă să-și dea frâu liber emoțiilor, frustrarea ei venind din dorința reprimată față de acel El, Mister Dark, domnul Boss Cezar.

Însă când crede că totul se aranjează cumva un nenorocit de accident îi dă viața peste cap, Cezar își pierde memoria iar de aici se ivesc persoane gata să profite de starea lui. Încurcăturile parcă se încâlcesc mai tare, noroc de oameni dragi care sunt dispuși să îi acorde acel timp de refacere, dar Cezar e Cezar… nimic nu-i trece neobservat iar minciuna o simte plutind în aer, astfel nu-i trebuie mult să se prindă de faptul că fosta soție a întrecut măsura. Iar dintr-un uragan în altul află că accidentul de fapt a fost înscenat cu bună știință iar făptașul are ceva personal cu el. Oare cine… și de ce? aici vă îndemn să aflați, cert e că de cele mai multe ori trecutul ne ajunge din urmă iar unele fapte trebuie plătite chiar dacă au fost făcute pentru a ascunde alte decizii, acțiuni, greșeli. Ce a urmat e de-a dreptul tumultos, e partea mea preferată, dar mă opresc aici, sper că v-am trezit suficient curiozitatea, eu pot să vă spun doar că iubirea învinge tot… ca vorba versului!

Linia seducției a fost trasată de autoare într-un mod unic, fiecare provocare a fost menită să ne arate că eroii pot înfrunta orice iar sentimentele lor nu cad, ba din contra- se înnalță mai sus fără măcar ca ei să realizeze. Scenele cu tentă erotică au fost bine scrise punându-ne în fața ochilor o poveste de dragoste care te face să visezi enigmatic la ceva similar (de ce nu…).

Am citit cartea în câteva ore, mi s-a părut mai intensă și cu un final dorit, sperat chiar, pentru asta un mare mulțumesc autoarei. Am fost atât de captivată încât nu am putut să o las din mână. Subiectul mi s-a părut unul inedit și frumos dezvoltat, iar stilul de scris m-a încântat încă de la primul volum, ce pot să mai spun- o carte ce mi-a bucurat ochii într-o vară în care ploile îmi bat în geam iar inima îmi cere iubiri incitante și cearșafuri răvășite.

„Planul Atracției. Pasiune” e cartea ce a pus punctele pe „i”, a descâlcit toate ațele, a alungat toți demonii trecutului și a făcut pace cu nesiguranțele din inimă. Romanul a venit aici și acum ca să placă și să îmi pună în față o poveste de dragoste minunat de senzuală, cu o acțiune extrem de captivantă, cu scene încărcate de erotism focos, și nu în ultimul rând cu clipe tensionate care se întrepătrund cu momente destul de firești, exact ca în viață, fără retușuri și jumătăți de măsură. Cartea este perfectă pentru cei care își doresc clipe de relaxare, dar mai ales pentru cei care așteaptă un final fericit.

Lectură plăcută, eu am rămas încântată de întreaga serie Planul Atracției!

Volumele pot fi găsite la editura Bookzone, accesați pentru a fi la curent cu toate noutățile editoriale, pe mine mai nou mă găsiți pe pagina- @apostolcristinuta unde puteți afla noutăți literare din biblioteca mea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s