Mara Eremia. Zâmbește, trăiește și citește!

Anul acesta Editura Velvet Story și-a mărit echipa cu o nouă autoare, Mara Eremia a surprins plăcut încă de la început aducându-ne la cunoștință că vom fi ispitiți cu o poveste incitantă gata pregătită să ne încingă prin pasiune și sexualitate profundă. Însă nu putem exclude faptul că și povestea este pe măsură cu o acțiune pe muchie de cuțit subliniind intensitatea emoțiilor cât și a provocărilor înșiruite pentru a ne ține pe noi cititorii într-o agonie constantă. Cum romanul m-a cucerit instantaneu am luat inspirata decizie de a o provoca pe Mara să ne povestească câte ceva despre cum a pornit ea pe calea scrierii, ce emoții au încărcat-o și ce așteptări are la moment!

****

Mara Eremia:

Întotdeauna am avut această înclinație pentru scris, încă de când eram pe băncile școlii. Profesorul meu de limba română mi-a sugerat să urmez studiile liceale cu profilul uman, respectiv filologie, remarcând plăcerea mea de a face compuneri. Doar că, nu de aici am prins drag de scris, ci în urmă cu trei ani când vizitând un loc drag sufletului meu, am închis ochii, imaginându-mi diferite scenarii, pe care le-am așezat pe foaie. Scriam povești scurte și înainte să mă apuc serios de treabă, când sora mea, Elena, mi-a citit poveștile, îndemnându-mă să continui. Și, exact asta am făcut, iar acum nu mă mai pot oprii.

În materie de lectură, nu am o carte preferată, ci mai multe. Cărțile lui Elisabeth Naughton, mi-au deschis apetitul pentru scris. Mult timp după ce i-am citit seria Casa Păcatelor, am rămas cu gândul la ea. Această serie va rămâne în continuare una din preferatele mele. Prima carte din seria Ispita, Ispita președintelui este una din poveștile dragi sufletului meu, în care mi-am dorit să îmi depășesc limitele, încercând o nouă abordare a vieții ascunse de la Casa Albă. Mi-am imaginat un președinte diferit, un președinte tânăr cu viziuni noi, dar cu dorințe întunecate. M-a fascinat ideea de bărbat puternic, om care are întreaga lume la picioare, dorind să cucerească o singură femeie, ducând-o pe aceasta într-o lume periculoasă de unde, odată intrată, nu mai poate ieși. Dar, direcția pe care președintele nostru a alunecat, ne face să ne dăm seama, că până și cei mai puternici oamenii se îndrăgostesc. Povestea lui David și a Darinei îmi creează chiar și acum emoții. Chiar atunci când am scris anumite scene dintre cei doi, aveam toți mușchii încordați, lăsându-ma fără respirație. Lângă cei doi am trăit emoții intense, pe care le simțeam și atunci când închideam capacul laptopului. Deseori eram atât de obosită, însă scenariile umblau nestingherite prin mintea mea, nelăsându-mă să dorm. Ispita președintelui este o poveste aparte, iar când spun asta ma refer la parcursul scenariului dintre cele două personaje principale. Darina este genul femeii care este nevoită să își dezvolte o a doua personalitate când ajunge la Casa Albă. O femeie puternică, care în ciuda conflictelor apărute rămâne aceeași, dar câștigă lupta supremă. Pe președintele Statelor Unite, David, mi l-aș dori și în România (multe cititoare chiar au cerut un președinte ca David Beck), acesta pornește la drum condus de ambiție, sedus de puterea de la Casa Albă, dar, care pe parcurs înțelege că adevărata putere este iubirea. Poți avea orice, iar lumea să îți cadă la picioare, dar dacă nu o are pe ea, toate aceste lucruri sunt inutile. Există o vorbă care mi-a rămas întipărită: „În spatele unui bărbat puternic, este o femeie și mai puternică”. Ei bine, ca să vă împărtășesc un mic secret, în viziunea mea, atunci când l-am conturat pe David Beck, m-am inspirat din personalitatea actorului Henry Cavill. El este președintele în viziunea mea. Am studiat atentă fiecare trăsătură și gest, punând accent pe fiecare emoție transmisă.

Îmi doresc ca Ispita Președintelui să fie primită cu mult drag de toți cititorii. Să le aducă bucurie, emoție și dorința de a lupta în această viață pentru ceea ce ne dorim cu adevărat. Să îndrăgească latura întunecată a președintelui nostru, David Beck, însă și aceea parte în care el aleargă după lumină, dorind să iasă din întuneric.

Pot bucura cititorii anunțând că vor fi trei cărți în seria Ispita. Așa cum am menționat ordinea cărților este următoarea: Ispita președintelui, Ispita directorului și Ispita italianului. În cea de-a doua parte a seriei Ispita, personajele secundare din Ispita președintelui, se vor transforma protagoniști în următoarea carte numită Ispita directorului. David Beck și Darina Clark vor rămâne în scenă însă povestea se va contura în jurul Șefului Serviciilor Secrete Scott Flynn și Evelin More.

Mesajul meu pentru cititori este următorul: Să nu te lași înspăimântat de Întuneric. Chiar și atunci când închizi ochii, nu este întuneric complet. Lăsați-vă conduși de fiecare poveste în parte, fiindcă ele sunt cele care ne scot din toate grijile cotidiene. Este șansa noastră unde suntem într-adevăr liberi! Liberi să ne imaginăm viața așa cum am dori noi să fie. Liberi să zâmbim, să oftăm , să ne supărăm și uneori să plângem fără să ne rușinăm de emoțiile noastre. Zâmbește, trăiește și CITEȘTE! Vreau să le mulțumesc tuturor cititorilor, care m-au încurajat să-mi public cărțile și care m-au susținut încă de la început. Vă îmbrățișez pe fiecare în parte. Mulțumesc din suflet celor din familia Velvet Story care au crezut în poveștile mele! Sunteți minunați! Mă înclin în fața familiei mele, care mi-au fost aproape, și prietenilor care atunci când le povestesc ideile mele, mă încurajează și mă ceartă atunci când greșesc. Sunt om! Deci…greșesc! Iar, ție, Bogdan, îți mulțumesc în mod deosebit că m-ai înțeles și m-ai lăsat să îmi pierd nopțile atunci când scriam. Mulțumesc că nu te-ai supărat pe mine și îți mulțumesc că exiști în viața mea. Fără tine, nu aș fi reușit!

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi text

Sursa foto: Velvet Story

Un gând despre „Mara Eremia. Zâmbește, trăiește și citește!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s