Citind-o pe Lara S. Moon. Cartea „Ispita”

Lara S. Moon este o autoare româncă, care a scris pentru prima oară la vârsta de cincisprezece ani o poveste de dragoste inocentă, al cărei manuscris neprelucrat se află încă în casa părintească. A regăsit această pasiune după douăzeci de ani de la prima experiență și a făcut-o cu „Intens”, primul volum din seria cu același nume. Pentru câțiva ani a scris în secret, doar pentru propria plăcere, decizând recent să împărtășească cititorilor cărțile ei. În prezent sunt finalizate și în proces de editare cele patru volume ale seriei Intens, seria Predestinat, cu cele două volume ale sale, și două romane independente, iar pe masa de lucru așteaptă să-și găsească deznodământul încă patru povești, dintre care una constituie o provocare uriașă chiar și pentru autoare, fiind un fantasy plin de personaje mitice. Îi place să creeze personaje feminine, frumoase, independente, și masculi alfa, sexy și protectori. Adoră poveștile cu happy-end, însă pentru unele dintre ele găsește mai potrivit un final dramatic. (sursa: din arhiva autoarei)

Romanul „Ispita” a apărut recent iar eu am avut marele noroc să fiu printre primele persoane care l-au citit. Ce am surprins printre pagini a fost mult peste așteptările mele, atât povestea în sine cât și aspectul manifestărilor erotice; iubirea a fost punctul de început unde toți și-au găsit alinarea și leacul lungilor suferințe. Per ansamblu cartea a reîntregit multe aspecte arătând încă o dată drumul anevoios care duce inima spre împlinirile finale, aceasta a arătat puterea iubirii în toate formele ei. Cu bune și rele. Cu lacrimi amare dar și cu cele mai nebunești momente de amor.

„La început moale și lent, sărutul nostru se întețește și devine alunecos, profund, adâncindu-mi limba în gura sa, împleticindu-se cu a ei, dansând una cu cealaltă ca într-un ritual senzual de împerechere, preludiul perfect pentru ceea ce urmează.”

Cartea ne relatează povestea Miei și a lui Aiden, doi tineri ce se cunosc într-o conjunctură a sorții menită să-i împingă în brațele unul altuia. Însă drumul lor este presărat cu multe reproșuri, sfidări amuzante dar și dezlănțuiri sexuale ce îi lasă fără suflu. Toate ciocnirile lor pe cât sunt de rapide și pe alocuri încărcate de tensiune întăresc acea emoție în sufletul lor ce se sedimentează producându-le o necesitate avidă de a se avea unul lângă altul, în pofida secretelor rușinoase în spatele amintirilor dar și a necuvintelor ce îi aduc în pragul remușcărilor. Treptat ei respiră sub același tempou ca într-o muzică a senzualității. Și se cer, se caută și tânjesc să se posede atât trupește cât și sufletește, în fiecare zi tot mai mult. Însă trecutul își ia avântul producându-le o ruptură ce îi îngenunchează, însă Mia se dovedește mult prea matură și încearcă să corecteze lucrurile, sau cel puțin să le țină într-o balanță a corectitudinii. O să-i reușească sau nu vă îndemn să aflați, ce pot să spun e că dragostea învinge totul chiar dacă cărările alese uneori declanșează multe furtuni. Chiar dacă El fuge de ea iar Ea aleargă în întâmpinarea lui, goală de toate fricile ce o zguduie, pregătită mai mult ca niciodată să-și accepte emoțiile atât pe ale ei cât și pe ale masculului Alfa ce a cucerit-o printr-o privire. Una ce le-a pecetluit soarta!

Ador enorm de mult cărțile ce cuprind pe lângă povestea propriu zisă, iubirea prin dezlănțuirea eroticii pline de conținut, a patimii și a dorului necontenit, cel care cheamă și îngenunchează două suflete menite să fie împreună. Chiar dacă drumul e presărat cu multe încercări, provocări efervescente ce atrag după sine o scriere de-a dreptul incendiară. Astfel, romanul „Ispita” de Lara S. Moon are la bază o poveste de iubire tumultoasă, o dragoste asemenea unui drog ce o dată gustat crează o dependeță departe de rațiune. Totul aici printre pagini e emoție vie, e lupta sfâșietoare între două inimi ce se caută prin timp și spațiu pentru a se dărui uitând de răzbunări, orgolii și jumătăți de măsură. Ce am apreciat la această poveste a fost coloritul intim în care se avântă eroii cărții, momentele lor în doi sunt ca o pictură ce se desenează sub privirea cititorului de rând și face pulsul să o ia razna. Dacă iubiți genul erotic îmbrăcat într-o poveste plină de momente la limită atunci această carte este potrivită pentru voi. Vă va ajunge direct la inimă, sau poate mai bine zis vă va incita creativitatea producând fiorii unei dorințe de a experimenta o astfel de iubire ca a lui Aiden și Mia. Îmi rămâne să vă îndemn la lectură, eu am primit o adevărată plăcere literară!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s