Îndemnul lui Neale Donald Walsch!!

Visați la o lume în care dragostea este răspunsul la fiecare întrebare, reacția la fiecare situație, experiența în fiecare moment!

Visați la o lume în care Viața – cu tot ceea ce sprijină Viața – reprezintă cea mai înaltă valoare, primește cele mai înalte onoruri și se exprimă în modul cel mai înalt!

Visați la o lume în care libertatea devine cea mai înaltă expresie a Vieții, în care nici unul dintre cei care pretind că-l iubesc pe celălalt nu încearcă să-l îngrădească – și în care tuturor le este permis să-și exprime splendoarea ființei lor pe deplin și cu adevărat!

Visați la o lume în care tuturor le este garantată oportunitate egală, toți au la dispoziție resurse egale și tuturor li se acordă demnitate egală, astfel încât să poată trăi cu toții în mod egal ca experiență minunile de neegalat ale Vieții!

Visați la o lume în care niciodată unul nu-l mai judecă pe celălalt, în care nu se mai pun niciodată condiții, înainte de a se oferi dragoste și în care frica nu este niciodată un mijloc de a obține respect!

Visați la o lume în care diferențele nu produc discriminări, exprimarea individuală nu produce separare și măreția Întregului este reflectată în măreția părților lui!

Visați la o lume în care este întotdeauna destul, în care simplul dar de a împărți cu alții duce la conștiința că este destul – și o și creează – și în care fiecare acțiune o sprijină!

Visați la o lume în care suferința nu mai este niciodată ignorată, în care intoleranța nu mai este niciodată exprimată și în care ura nu mai este niciodată trăită ca experiență de către nimeni!

Visați la o lume în care ego-ul este abandonat, în care Superioritatea este abolită și în care Ignoranța este eliminată din realitatea fiecăruia, fiind reduse la Iluziile – care de fapt și sunt!

Visați la o lume în care greșelile nu duc la rușine, regretele nu duc la vinovăție și Judecarea nu duce la Condamnare!

Visați la toate aceste lucruri și la multe altele!

Alegeți ca ele să existe? Atunci visați ca ele să devină realitate!

Sursa: Neale Donald Walsch, “Comuniune cu Dumnezeu”

Sursa foto: pinterest.com

Un gând despre „Îndemnul lui Neale Donald Walsch!!”

Lasă un comentariu