Femeia descrisă de Adrian Cutinov!

Scriitorul Adrian Cutinov și-a descoperit singur talentul de a pune pe foi cuvinte care să ajungă la sufletul și inimile celor ce îl citesc. Scrie din pură pasiune, exteriorizându-și nevoia de a se exprima prin acest tip de artă. De recent am găsit câteva rânduri scrise de acesta cu referire la „femeie”, la felul ei sufletist de a fi! Subtil a răspuns la întrebarea care a avut de cele mai multe ori cele mai provocatoare definiții…

De ce iubim femeile ?

Femeia și sufletul feminin sunt subiecte tratate atent atât în cele două cărți publicate de Adrian Cutinov cât și în articolele pe care scriitorul le postează zilnic pe blog-ul personal.

Vede femeia ca fiind un mister și consideră că dacă lucrurile ar sta diferit bărbatul s-ar plictisi și nu ar mai face tot posibilul să-i intre în grații. Sufletul feminin poate fi intuit, nu înțeles. A înțelege implică mintea. A intui implică inima. De asemenea este convins de faptul că mulți bărbați ar putea ști ce vor partenerele lor cu adevărat dacă ar fi atenți la gesturile și la privirea acestora. Limbajul corporal este mult mai elocvent în cazul unei femei decât în cazul unui bărbat.

Atunci când ne dorim să vorbim mai mult cu ele, ne par atât de inabordabile…!

Ne par perfecte atunci când le vedem îmbrăcate în rochițele frumos colorate în acele nuanțe ciudat de fermecătoare și ale căror denumiri noi nu prea știm să le pronunțăm.

Privirea lor misterioasă ne ține mereu în suspans. Ni se pare că au tot timpul un secret foarte bine ascuns și, oricât de mult am încerca să-l deslușim, dăm greș.

Vocile lor sunt mieroase și muzicale, dar nu dintr-o ipocrizie voită așa cum procedezi când dorești ceva fără să oferi nimic în schimb, ci dintr-o naturalețe specifică numai lor. Chiar și așa, fără să ceară, nimeni nu le-ar putea refuza nimic…

Atingerea lor lasă urme oricât de ușoară ar fi aceasta. Căci urmele lăsate de ele nu rămân în carne, ci în suflet…!

Acolo unde noi nu prea pricepem anumite lucruri, ele-și folosesc intuiția. Este o formă de a înțelege fenomenele și viața. O formă pe care noi nu vom ști s-o abordăm vreodată.

Avem nevoie de ele în viața noastră pentru a ne înțelege mai bine propriile alegeri și propriile decizii. Căci orice decizie luată de un bărbat, este influențată în mod subtil de o femeie din viața lui. Indiferent de tipul de relație dintre ei.

Uneori, ele ne dau impresia că ne abandonează, dar fără să ne dăm seama, ne susțin chiar dacă sunt departe de noi…

Asta pentru că femeile nu s-au născut pentru a fi jumătăți ale bărbaților. Ele s-au născut pentru a completa lipsurile și spațiile pe care le găsim în jurul nostru.”

După o perioadă destul de lungă în care femeilor li s-a interzis dreptul la liberă exprimare, acum trăim o nouă eră. Bărbații au început să recunoască toate acele calități ale femeilor care erau puse în umbră de societate până nu de mult.

Scriitorul crede că femeile au fost puternice dintotdeauna, numai că în aceste vremuri ele conștientizează mai mult acest lucru. Asta nu înseamnă că nu există și bărbați puternici. Secretul constă în echilibrul dintre ei și nu în manipularea unuia în avantajul celuilalt.

O femeie și un bărbat ar trebui să se completeze într-un mod armonios pentru a da naștere unei relații frumoase, căci fiecare dintre cei doi parteneri are calități native, dar și lipsuri.

Sursa: elitaromaniei.ro

myvintageweddingring:  Follow for more wedding inspiration #wedding #fashion #love #happy #beautifulSursa foto: pinterest.com

 

2 gânduri despre „Femeia descrisă de Adrian Cutinov!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s