Citind-o pe Mara Eremia. Cartea „Ispita Președintelui”!

Autoarea Mara Eremia s-a născut în data de 8 martie 1990. Studiile și le-a urmat la Facultatea de Psihologie, iar Masterul în Psihologie Judiciară. Actualmente profesează ca psiholog. Pentru Vorbe pentru suflet Mara menționează: „Întotdeauna am avut această înclinație pentru scris, încă de când eram pe băncile școlii. Profesorul meu de limba română mi-a sugerat să urmez studiile liceale cu profilul uman, respectiv filologie, remarcând plăcerea mea de a face compuneri.” Astfel, în urma acestor dezvăluiri vă spun că autoarea s-a descurcat de minune, iar prima carte din seria Ispitelor intitulată „Ispita Președintelui” a fost mult peste așteptările mele.

Ca într-un labirint al emoțiilor am ajuns să fiu cuprinsă de o frenezie constantă o dată ce am „pășit” în poveste alături de eroii principali, drumul mi-a fost presărat de suspine și focul pasiunii a cărei flacără a ars la intensitate fiind amplificat de stilul unic al autoarei Mara Eremia. Romanul „Ispita Președintelui” m-a făcut să trăiesc agonia eroilor, zbuciumul ba chiar și respirațiile lor mânate de instinctele de a se descoperi, totul direcționându-mi sufletul pe cele mai înalte culmi.

„Ea este lumină, el este întuneric.”

O avem ca eroină principală pe Darina Clark, o tânără jurnalistă care pe lângă munca sa nimic nu o mai atrage, cu o relație instabilă și un iubit mai mult pe ducă acesteia când i se oferă posibilitatea de a lucra ca Șefă de Cabinet la Casa Albă acceptă fără a sta pe gânduri, mai ales că îl va reîntâlni pe bărbatul ce i-a bântuit nopțile din prima clipă când ia luat interviu la postul la care lucra încă când excentricul David Beck era senator. Proaspătă în noua funcție Darina depune eforturi mari de a face munca ca la carte, însă totul scapă de sub control, sexualitatea dintre cei doi o tai cu cuțitul, iar pe când David dorește să fie ea dependentă de el, singur ajunge să creeze o dependență față de tot ce înseamnă Darina, cu toanele ei, cu încăpățânarea mai ales cu acei ochi magnifici de ispititori. Pe lângă toate problemele statale, secretele întunecate tânărului președinte riscă să stârnească o mare agitație, și nu doar în sufletul celor doi, comploturile sunt palpabile iar viața celor doi la ținta unor persoane mai apropiate decât își imaginează ei.

Conexiunea puternică dintre cei doi se resimte prin fiecare cuvânt menit să descrie momentele de o intensitate copleșitoare, fiecare detaliu ba chiar și gândurile celor doi care le joacă șăgalnic prin minte fac ca lectura să fie delicioasă. Tensiunea sexuală se resimte iar tachinările, provocările și înverșunarea când a unuia când a altuia devine cireșa de pe tort a cărții. Iubirea lor este ridicată la un alt nivel o dată fiind acceptată, însă nimic nu e ceea ce pare, iar incertitudinele de cele mai multe ori lasă goluri pe care unii le văd ca vulnerabilități de care profită, și credeți-mă aici s-a găsit cineva gata pus să-și joace rolul. Și nu în bine…

„Atingerea lui… aveam sentimentul că mă doare pielea în locul pe care el l-a atins. Sunetele de plăcere m-au dus într-o frenezie completă în care am uitat de mine, cine sau ce sunt și care era rolul meu în toată această poveste cu Președintele Statelor Unite ale Americii?”

Intrigile sunt șoapte la Casa Albă însă tânărul președinte David Beck e cu un pas în față, dar ce nu știe acesta e că totul lasă răni adânci. Inimile lor fiind puse pe masa tratativelor, acolo unde sentimentele sunt punctul slab iar orice piesă ce încurcă trebuie eliminată fără remușcări. Însă ei își trăiesc pasiunile ce se consumă frenetic împărțind o respirație la doi. Și totuși, secretele sunt ca pietrele de moară iar răsturnările de situație crează un ritm alert ducându-mă cu gândul la fimele de acest gen, în care te pierzi visând la o poveste similară sau fugind de această întunecime în care bărbatul alfa se scaldă, acolo unde limitele se încalcă iar inima dată la schimb se poate arde. O lectură incitantă, v-am spus încă de la început… Finalul face cât o mie de cuvinte, vă las o notă de „top secret”, și vă îndemn să aflați voi dacă dragostea a tronat, dacă secretele au fost dezvăluite, și care direcție o ia sfârșitul ducându-ne subtil către al doilea volum. Eu am rămas cu zâmbetul pe buze…

Chiar dacă e o toamnă rece vara din sufletul meu este alimentată de cărți gata pregătite să îmi fiarbă sângele în vene iar „Ispita Președintelui” este alegerea perfectă. Dacă vă doriți să citiți o carte de dragoste cu accente de erotic, dar care să surprindă o poveste cu de toate, de la emoții și mister, la suspans și sexualitate fin definită vă îndemn să lecturați acest prim volum din Seria Ispita pe care îl recomand cu tot dragul!

„Și probabil că aveam să continui să trăiesc așa pentru tot restul vieții mele!
(…)
De ce? Pentru că puteam!
De ce? Pentru că îmi plăceau jocurile!
De ce? Pentru că…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s