Citind-o pe Kelly Moran. Cartea „Fericirea în brațele tale!”

Kelly Moran este fostă membră a Scriitorilor romantici din America, unde a fost finalistă a Premiului de Excelență. Cărțile ei au drepturi de traducere străină în Germania, Republica Cehă, România și Olanda. Printre interesele lui Kelly se numără: filme savuroase și arta în toată splendoarea ei. Kelly Moran este un autor de bestseller-uri care își ia inspirația de oriunde, aceasta este originară din Wisconsin, dar locuiește în Carolina de Sud alături de cei trei fii ai săi, câinele și pisica lor.

Astăzi o să vă prezint o carte de-a dreptul impresionantă cu o poveste răvășitoare apărută anul acesta la LiterPress Publishing intitulată, „Fericirea în brațele tale” semnată de autoare cu traducere în limba română realizată de Cristina Radu. Cartea m-a cucerit prin coperta extrem de inspirată și expresivă, apoi m-a uimit modul de scriere direct încă de la primele pagini. Fiind o fire care de cele mai multe ori alege o carte după titlu și copertă acestea două s-au combinat destul de nuanțat ce mi-a întărit convingerea că voi avea parte de o lectură incitantă. Și vă spun cu sinceritate … a fost peste așteptările mele!

„Fericirea în brațele tale” a fost ca o furtună, m-a răvășit lăsându-mi sufletul cu of-ul unei romantice ce a visat și visează cu ochii deschiși la …”și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, să nu uit, în brațele unul altuia. Aici în carte iubirea nu a fost dozată ci împrăștiată pentru a îmblânzi și cele mai pierdute suflete. Afectivitatea a fost darul de preț iar emoția a pulsat a viață producându-mi fiorii plăcerii o dată cu intensa desfătare a completării a celor două suflete pereche.

Și totuși… „el nu este erou așa cum îl crede ea …”

O avem ca eroină pe focoasa roșcată Olivia Cattenach, deținătoarea unei ferme impresionante care în urma pierderii fratelui său ajunge să își deplângă singurătatea mai aprig, mai ales că simțul de abandon l-a resimțit la o vârstă fragedă atunci când ambii părinți au decedat într-un accident. Acum parcă golul e mai încrâncenat să o doboare aceasta aruncând vina în totalitate asupra celui ce a dat comanda să se intre în acea clădire minată unde fratele său și-a găsit tragicul sfârșit. O vizită neașteptată însă o face atât să-și retrăiască emoția ce a cuprins-o cu jumătate de an în urmă când și-a înmormântat fratele alături de părinți la fermă dar și să îi încingă sângele în vene, iar „vinovatul” e Nate Roldan, prietenul celui ce-i trezea pofta de viață, e cel ce-i aduce o scrisoare în care e scris negru pe alb dorința fratelui dar și îndemnul său ce a venit ca un glas de apoi. Răvașul o face să-și îndrepte atenția asupra străinului ce i-a călcat pragul, un bărbat plin de tatuaje, înalt și care duce greul unui secret doar de el știut dar și o promisiune, de a avea grijă de Olivia.

Atracția dintre ei ajunge să fie chinuitoare, Nate se reține din toate puterile pentru a nu trece granițele impuse de sine dar și de o viață ce l-a îngenuncheat, însă tânăra noastră e foc și pară, se face plăcută și răbdătoare prin felul său dăruindu-i nu doar termenul de prietenie și apartenență ci și siguranța unui cămin, chiar dacă el la rândul lui a ajuns să vadă și să simtă multe. Lupta lui cu sine ajunge să-l facă frustrat dar și curios, îl face să fie și zi și noapte, și lup singuratic dar și acel copil bulversat lăsat în grija nimănui care cerșește o adiere a iubirii. Olivia decide să îi acorde ajutorul, oferindu-i activitate la fermă și o cazare în propria-i casă. O decizie prea rapidă sau nu vă îndemn să aflați, cert e că soarta a avut planuri cu cei doi, iar ei au căzut în plasa celui ce a uneltit planuri și s-a dus în neființă.

Evenimentele ce se perindă printre creionarea poveștii celor doi prind un contur ce încheagă scenariul cărții, celelalte personaje nu doar că dau tonul povestirii dar și o întrețin considerabil, citești și simți că parcă vizionezi o peliculă a unui film, acelea ce îmi arătau că finalurile sunt și vor fi fericite oricâte impedimente nu vor apărea în cale.

Și totuși… „el nu este erou așa cum îl crede ea …”, iar Nate ajunge să se retragă în propria-i carapace chiar și după toate ce s-au întâmplat între cei doi, și nu puține, vă asigur. Partea erotică a fost incendiară. Însă secretul lui îi urlă din piep iar vinovăția îi taie orice chef de a-i mai fi aproape tinerei roșcate, acesta e contrariat cum Olivia poate ierta și înțelege ceva ce pentru el e imposibil de ignorat. Planul său din start a fost compromis când a acceptat să rămână la fermă, acum trebuie să înfrunte situația și să rămână în umbră. Cred că vă întrebați ce secret duce acest om de îi este din start estompat dreptul la iubire și apartenență, ce datorie are față de Olivia și de ce nu-și poate trăi viața departe de această obligație morală, aici vă îndemn să aflață, vă pot spune doar că Nate e un suflet tăiat în bucăți și lipit incorect, ea, și doar în brațele ei i se vor așeza toate piesele încurcate și complimentate cu acea lumină feerică ce doar iubirea o poate suplini. Până la ultimele pagini mi-am dorit ca iubirea lor să fie unică și sinceră, iar de restul se va ocupa timpul. La momentul potrivit… și, cred că aici mă opresc, deoarece aș știrbi din profunzimea acestei cărți.

,, Ar fi trebuit să fie el la doi metri sub pământ și Justin să vegheze la înmormântarea lui Nate, Nu invers. Și va plăti pentru tot restul jalnicei lui vieți. Era aici, așa cum îl rugase Justin, dar nu exista iertare, pentru că din cauza lui murise un prieten.”

„Fericirea în brațele tale” este o poveste unică în felul ei, mi-am plimbat simțurile prin toată sălbăticia fermei admirând încăpățânarea eroinei principale, m-am simțit ca și când aș fi fost chiar acolo cu Nate și Olivia în această călătorie de dragoste, pierdere și speranță în care s-au rănit și s-au găsit, de care au fugit și în care s-au abandonat suav în brațele unul altuia. Autoarea ne oferă o poveste frumos scrisă, care mi-a dat absolutul și chiar mi-a depășit așteptările.

Recomand cu drag cartea, neîntârziat aș mai citi o carte a autoarei!

3 gânduri despre „Citind-o pe Kelly Moran. Cartea „Fericirea în brațele tale!””

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s