Labirint de sentimente….

„Cine a văzut speranţa nu o mai uită. O caută sub toate cerurile şi printre toţi oamenii. Şi visează că într-o zi o va întâlni din nou, nu ştie unde, poate între ai săi.”
(Octavian Paler)

Astăzi mă străbate un fior al emoțiilor de trecere, de amintire, de dor. Astăzi sunt scăldată în ploaia nostalgiilor și al părerilor de rău. Sunt departe uneori de a fi bine, alteori simt că vreau alinarea unui suflet plăpând, uneori vreau liniște, alteori mă afund în cele mai aprige furtuni. Azi, a venit ploaia, pentru mine, e mesajul de eliberare a ceva ce nu-mi mai folosește curățare, spălare, acea “despărțire” eliberatoare. Rămas bun de ceva ce nu-și mai are sensul.

Astăzi e despre stropii ce mi se scurg pe geam dar și despre torentele ce-mi inundă sufletul, e despre tot ce se spală și tot ce se regenerează. Doar cu trecerea. Cu tăcerea. Am iertat, mult, pe nedrept, uneori chiar s-a dovedit că nu a meritat! Și am plâns aprig și înfrigurat. Am muțit. Am ajutat fară să am nici-o așteptare! Și chiar și acum o fac. Și m-am iluminat. Am întins mâinile într-u curaj și aventură. Am explorat lumea pe cât am putut și am căutat,… lumină, bunătate, sinceritate și creație. Am prins claritate pe parcurs.

Am iubit, mult, focos și cu patimă, așa cum doar sufletul meu poate, chiar dacă m-am ales cu răni sângerii și păreri de rău! Au iubit, dar încă iubesc. De-aș putea descrie focul ce mocnește prin mine… Am oferit fără să-mi doresc nimic în schimb! Am oferit  încredere chiar dacă m-am dezamăgit… dar nu regret nimic, știu că am făcut din SUFLET!! Mi-am creat peste viaţă un pod… peste timp o fantezie, peste visare creație, am făcut ce-am făcut din curaj, ambiţie, răbdare, din iubire un ţel în viaţă ….şi din sentimente un labirint pe care-l parcurg zilnic!

„După fiecare furtună soarele va zâmbi; există o soluţie pentru fiecare problemă, iar datoria de nebiruit a sufletului este să fie vesel.”

(William R. Alger) 

Photographer Nick Fancher often does high-quality shoots with simple locations and do-it-yourself gear -- he published a book on the subject earlier this y
Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s